OPŁATY

OPŁATY STARTOWE  

Pakiet START zawiera:

  • pamiątkowy medal na mecie zawodów dla każdego finishera,
  • upominki od sponsorów,
  • bufet na 5tym kilometrze oraz „outdoor bufet” po biegu, kto startował ten wie jak to u nas wygląda,
  • koszty profesjonalnego zabezpieczenia medycznego,
  • chipowy pomiar czasu i bezzwrotny numer startowy z zawodów,
  • koszty organizacji zawodów: obsługi technicznej, medialnej, obsługi zawodników, transport, rozładunek i przechowywanie sprzętu, nagłośnienie, speaker, DJ, obsługa wolontariatu, wyżywienie, przygotowanie pakietów startowych oraz wszelkie inne wydatki z prowadzeniem działalności: księgowość, biuro, telefony, ksero, drukowanie, produkcje grafik, teksów, FB, www, jak i inne.

Wrocławska Piątka i Wrocławska Dycha

  • do 30 sierpnia 2023r. – 89 zł,
  • do 30 października 2023r. – 99 zł,
  • do 11 listopada – 129 zł. (zapisy w biurze zawodów bez gwarancji pakietu startowego)

Przy zapisach można zamówić (tylko do 15 października) techniczną koszulkę biegową Wrocławskiej Dychy Niepodległej (białą lub czerwoną) – 15 zł. 

Opłat indywidualnych za start oraz za dodatkowe elementy można dokonać jedynie za pośrednictwem płatności on-line dostępnych po zapisaniu się na zawody.

Great KIDS (Pakiet zawiera numer startowy, medal, soczek i baton i słodką bułkę po zawodach)

  • wpłata do 15 października: 40 pln.
  • od 16 października: 50 pln.

Szanowni uczestnicy, jeśli znacie dzieci, które bardzo chciałyby wystartować w GreatKIDS a np ich rodzice nie mogę sobie pozwolić na taki start ze względów finansowych – prosimy o kontakt na ts@pucharsportow.pl – z pewnością umożliwimy nieodpłatny start takim dzieciom.

Zwrot wpisowego i przepisywanie zawodników.

– w przypadku rezygnacji do 15 października – zwrot 70% wpisowego, po tym terminie nie będzie możliwości rezygnacji.

– przepisanie pakietu na innego zawodnika 30 zł. Przepisanie pakietu odbywa się online w panelu datasport do 7 dni przed zawodami. Jest jeszcze możliwość przepisania zawodnika w biurze zawodów do 2h przed startem.